ONS LOKAAL
 
 
In de panden gelegen aan het industrieterrein in Zele vind je de leukste biljartclub van het Waasland ! De club Quality staat sinds 1986 op eigen benen. Momenteel tellen onze verenigingen zo'n 200 enthousiaste leden, onderverdeeld in verschillende divisies.

In de sfeervolle zaal staan 12 snooker- en 9 caramboletafels, 1 American Pool en 4 Golfbiljarts.
Het lokaal is ook uitgerust met 2 banen voor Darts.

Of je nu komt om recreatief een balletje te stoten, om een pijltje te gooien of om serieus te trainen, in Taverne Quality ben je altijd van harte welkom. Het centrum ademt rust uit voor de fanatieke spelers maar biedt ook de gezelligheid voor degenen voor wie het niet meer dan een spelletje is.
Maar ook de mensen die niet direct voor een van de biljartdisciplines komen is er altijd wel iets te doen. Aan de bar is het altijd gezellig toeven en bovendien is er ook de gelegenheid om een potje te kaarten etc...

Taverne Quality is naast het huren van biljarttafels ook zeer geschikt voor organisatie van feesten en bijeenkomsten.
Origineel idee voor een bedrijfsuitstapje? In Taverne Quality verrast u uw medewerkers, collega’s of relaties met een ludieke activiteit. Bilart wordt gespeeld door mannen en vrouwen, op ieder niveau en bij Quality is daar alle ruimte voor.
Geen centrum waar (alleen) op competitieniveau wordt gespeeld maar een gelegenheid waar je gewoon gezellig een ‘potje komt snookeren of biljarten’. De ambiance bevestigt dit dan ook.

Een ontspannen, informele sfeer, opgeluisterd met aangepaste muziek. Tijdens de openingsuren van de keuken kun je ten allen tijde uw snaks of borrelhapjes bestellen gedurende uw spel.

Alles onder één dak, op korte termijn en eenvoudig te regelen. Kom eens langs en overtuig jezelf.

Taverne Quality is zeven dagen per week geopend.


Welkom


  10:00 11:00 ... 13:00 ... 14:00 ... 18:00 19:00 ... 01:00
 maandag                                    
 dinsdag                                    
 woensdag                                    
 donderdag                                    
 vrijdag                                    
 zaterdag                                    
 zondag (1)                                    

(1) Op  Feestdagen : zoals op zondag.


Zomerperiode :

Vanaf  30 april 2017 tot en met zondag 27 augustus 2017 : iedere zondag en feestdag gesloten


Openingsuren van de keuken
Vanaf 4 september 2017 zullen opnieuw warme maaltijden geserveerd worden.
De keuken is open van 18:00 tot 21:00 u.


Prijzen van de tafelhuur

Nieuwe tarieven vanaf 01-09-2017 :

BILJART NIET-LEDEN LEDEN
Groot biljart 6,00 € / uur 5,00 € / uur
Klein biljart 5,00 € / uur 4,00 € / uur
Alle tafels op clubavonden maandag en donderdag   2,50 € *
Alle tafels solotraining   2,50 € / uur

* voor de ganse avond vanaf 18:00u tot sluitingstijd. Als de clubavond op een feestdag valt dan is het aanvangsuur 13:00u.


 
Ligging en contact

Taverne - Biljart - Snooker Quality
Drukkerijstraat 5a
9240 Zele

Tel: 052/44.94.31
Verkeerssituatie rond Antwerpen

Wanneer wordt de Waaslandtunnel afgesloten in één richting?

Er zijn geen vaste tijdstippen waarop de tunnel gesloten wordt. De lokale politie beslist over de invoering van deze maatregel, afhankelijk van de drukte. Meestal wordt de tunnel ’s avonds gesloten voor het verkeer richting Antwerpen centrum. Het verkeer staduitwaarts heeft dan 2 baanvakken ter beschikking.
Zodra die beslissing is genomen, krijgt het Verkeerscentrum hiervan bericht. Vervolgens kan deze informatie verspreid worden: onmiddellijk via onze dynamische borden, via de website en de verschillende radiostations met maximum 15 min tussentijd. Als de lokale politie ons niet informeert, kunnen wij echter niet weten of de tunnel open of gesloten is. Meestal zal de informatie dus kloppen, wij doen in elk geval ons best.


GEWIJZIGDE SITUATIE Vanaf 18 augustus 2011 wordt de Waaslandtunnel niet meer afgesloten in één rijrichting.
Door een heraanleg van de Tunnelplaats op rechteroever kon de maatregel - waarbij één tunnelkoker werd afgesloten om via beide rijvakken het verkeer stad in- of uitwaarts te laten rijden - definitief afgeschaft worden. De tunnel blijft nu permanent beschikbaar voor het verkeer in beide richtingen, elk over één rijstrook.


Zo kan u op de site info over de verkeersellende rond Antwerpen vinden :
 
Geeft een overzicht van de files en wegenwerken om en rond Antwerpen. In normale toestand is de weg groen gekleurd, bij problemen (vb. file) verkleurt de weg geel of rood. Als de tunnel wordt gesloten in één richting, verschijnt bij de Waaslandtunnel een "I" in een blauw rondje. Als u uw cursor daarop zet, verschijnt de boodschap: bvb. tunnel gesloten richting Antwerpen. Onderaan vind je onder "legende" meer uitleg over de betekenis van de kleuren en de symbolen.   Er staan camera's op verschillende plaatsen langs drukke verkeerswegen in Vlaanderen. Zo kun je met eigen ogen zien hoe druk het verkeer op bepaalde plaatsen is. Vlak bij de Waaslandtunnel staat bijvoorbeeld een camera die gericht is op de tunnelingang op Linkeroever. Op dit beeld kun je duidelijk zien of het verkeerslicht op rood staat en de bareel gesloten is.